Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://www.trappfix.se

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför

Kontaktformulär

När du skickar ett meddelande till oss via vårt kontaktformulär eller pratar med någon från teamet via våra andra medier såväl som personligen, kommer du att bli underrättad ifall vi samlar in dina personuppgifter. Dessa uppgifter inkluderar namn, e-postadress, telefonnummer och andra detaljer som är relaterade till ämnet så att vi kan svara på din förfrågan. Denna information kommer inte att sparas längre än nödvändigt.

Cookies

När du använder vår webbplats samlas personuppgifter in via cookies. Information lagras om din användning och vilka sidor som besöks. Det kan vara teknisk information om din enhet och internetanslutning, till exempel operativsystem, webbläsarversion, IP-adress, cookies och unika identifierare. Cookies är textinformation som laddas in i datorns minne eller sparas som en fil i din webbläsare.

Cookies används av Trappfix.se på olika sätt för att förbättra din användarupplevelse och ge kärnfunktionaliteten till vissa funktioner.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på den här webbplatsen kan innehålla inbäddat innehåll (t ex videor, bilder, artiklar, etc.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in data om dig, använda cookies, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med det inbyggda innehållet, inklusive att spåra din interaktion med det inbäddade innehållet om du har ett konto och är inloggad på den webbplatsen.

Allmän Analytics-spårning

För att bättre förstå hur våra kunder använder vår webbplats – så att vi effektivt kan förbättra användarupplevelsen – spårar vi aktivt aktiviteter runt produkten, inklusive sidvisningar och klick.

E-post aktiviteter

E-postmeddelanden som skickas till dig från oss kan innehålla standardspårning som öppnings-händelser. Du har full kontroll över all e-postkommunikation som skickas till dig från oss och kan välja bort eller sluta/börja prenumerera när som helst.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Ett grundläggande krav i personuppgiftslagen är att personuppgifter inte ska bevaras under en längre tid än vad som är nödvändigt med hänsyn till ändamålet med behandlingen. Vi behåller därför endast era uppgifter för att kunna besvara er förfrågan eller i relation till utfört och avklarat tjänstearbete.

Vilka rättigheter du har över dina data

För mer kunskap om dina juridiska rättigheter hänvisar vi till EUs dataskyddsförordning (GDPR).

Du kan, när som helst, begära att din information raderas från vårt system och du kan avbryta all form av kommunikation du mottar från oss.

Om du har ett konto på den här webbplatsen eller har lämnat kommentarer, kan du begära att du får en exporterad fil som innehåller de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har lämnat till oss. Du kan också begära att vi raderar alla personuppgifter vi sparat rörande dig. Detta inkluderar inte några uppgifter som vi är skyldiga att behålla för administrativa, juridiska eller säkerhetsändamål.

Var medveten om att vi, för att skydda din integritet och säkerhet, kommer vi att vidta rimliga åtgärder för att verifiera din identitet innan du ger tillgång till eller gör korrigeringar.

Vart vi skickar dina uppgifter

Besökarens kommentarer kan kontrolleras via en automatisk skräppostdetektering och eventuella meddelanden som du skickar till oss kan lagras i en e-posttjänst.

Ytterligare information

Om du har några frågor eller problem relaterad till denna integritetspolicy så kan du skicka ett meddelande till oss via vårt kontaktformulär.